Prežite leto pod pergolou

Leto pod pergolou K-system
6. 4. 2021 Ing. Zuzana Gibasová - predajca pergol Štúdio tieniacej techniky K-system Bratislava
Väčšinu z nás, už unavuje sedieť doma, a čakať na koniec pandémie, ktorý je zatiaľ v nedohľadne. Netreba byť smutný, že aj toto leto pravdepodobne zostaneme doma. Tento rok tak byť nemusí. Za dovolenkou už nemusíte cestovať. Priamo na záhrade si môžete vytvoriť svoju vlastnú oázu pokoja na oddych so svojimi najbližšími.

Záhradné pergoly RENSON poskytnú všetko čo rodina potrebuje na slnečné dni a prípadné chladné večery. Vytvorte si pohodlné a štýlové miesto pre váš oddych. Pergoly RENSON ponúkajú množstvo možností. Či už tráviť víkendové rána pri posedení s kávičkou, koláčikom a obľúbenou knihou. Alebo tráviť romantické večery pri vínku s milovaným partnerom. S pootvorenou lamelovou strechou si môžete vychutnať romanticku pri pozorovaní hviezd, nočnú atmosféru a vôňu letného večera. 

Leto je plné grilovačiek a príjemných posedení trvajúcich do večera. Pergola tiež môže byť miestom,kde budete organizovať párty, grilovať, ale aj relaxovať. Nikde nechutí lepšie ako na čerstvom vzduchu v kruhu svojich milovaných. Pergoly RENSON ponúkajú maximálny komfort - byť v domácom prostredí a súčasne sa tešiť z pobyt vonku. Je to miesto, kde to žije. 

V letných mesiacoch sa posedenie pod pergolou nikdy nezmení na posedenie v "skleníku", pretože zastrešenie pergoly vytvorí prirodzené tienenie, kedy ste ochránení pred priamym slnkom. Zároveň naklápanie lamiel umožní dokonalé vetranie.

Prežite leto pod pergolou - gril

Aj počas chladnejších večerov ste chránení pred nepriaznivým počasím

Ak už vonku pravidelnen nevykúkajú slnečné lúče, stále sa môžete s chuťou zababušiť do jemnej vlnenej deky a v obklopení s vankúšmi si môžete prečítať svoju obľúbenú knihu pod pergolou. Že vonku fúka? Nevadí, vďaka vetruvzdorným clonám, posuvným panelom alebo vykurovaniu môžete udržať nepriazeň počasia mimo pergoly.

Aby ste sa čítili príjemne, netreba zabúdať ani na doplnky, ktoré vytvoria tú správnu atmosféru. Osvetlenie vždy vytvorí príjemnú atmosféru spolu s obľúbenou hudbou, ktorá zazmie cez integrované reproduktory. Pustite si hudbu, vychutnejte si večerný drink, zatvorte oči.  Ako spierva Jana Kocianová: "zahoďte svoje starosti" a ponorte sa do romantickej atmosféry pod pergolou.

Prežite leto pod pergolou - home office

Vytvorte si pod svojou pergolou miesto pre svoj letný homeoffice

V týchto časoch nie je dôležité iba naše fyzické zdravie. Na našu imunitu vplýva aj duševné zdravie a pohoda. Prečo byť zavretý doma, keď si môžete vytvoriť kanceláriu v príjemnom prostredí vlastnej záhrady? Premeňte si voju improvizovanú kanceláriu doma na príjemné miesto.

Pod pergolou RENSON si môžete vychutnať pohodlie ako doma, a pritom dýchať čerstvý vzduch. Nezabúdajte, že pravidelný prísun čerstvého vzduchu je dôležitý faktor, ktorý ovplyvňuje našu duševnú a psychickú pohodu. 

Je dôležité mať vo svojej pergole dostatok svetla. Kvalitné tienenie sa postará o to, aby bola po celý deň vo vnútri príjemná a svetelná pohoda bez toho, aby ste museli pracovať pri umelom svetle. Medzi najobĺúbenejší druh tienenie v súčasnosti patrí integrovaný Fixscreen, ktorý poskytuje okrem zatienenia aj odolnosť voči poveternostným vplyvom, a v uzavretej polohe aj ochranu proti hmyzu. 

Bioklimatické pergoly RENSON poskytujú jedinečné individuálne riešenia na mieru pre každého zákazníka.

Mohlo by sa vám páčiť