Bioklimatické pergoly v prevedení drevo

Bioklimatická pergola v prevedení drevo
19. 2. 2021 Andrea Kúdelová
Funkčná a bezúdržbová pergola s drevenými lamelami? Nie je problém.

Unikátne prevedenie Wooddesign spoločnosti RENSON prináša možnosti, ako vniesť do kvalitnej a funkčnej  hliníkovej pergoly nádych dreva. Bioklimatické pergoly Camargue a Algarve môžu mať hliníkové strešné lamely v troch atraktívnych farebných prevedeniach dreva:

White oak - biely dub

Natural oak - prírodný dub

Walnut - orech

Bioklimatické pergoly v prevedení drevo

Prirodzený vzhľad dreva v kombinácii s výhodami hliníkového materiálu prináša tieto výhody:

  • farebná stálosť
  • ľahká údržba
  • tvarová stálosť
  • možnosť dizajnového zosúladenia s Loggia panelmi
  • možnosť zabudovaného LED osvetlenia.

Napríklad lamelu Walnut je možné krásne skombinovať s farebným prevedením rámu RAL 8020. Keďže spoločnosť RENSON má v základnom farebnom prevedení až 135 štandardných farieb a 165 príplatkových farieb, je takmer nulová pravdepodobnosť, že by ste si ku kombinácii s lamelou nevybrali tú, ktorá sa vám páči najviac. A ak by sa predsa len náhodou stalo, že si nevyberiete, je možné si priplatiť za ktorúkoľvek farbu podľa vlastného výberu. Kombináciou strešných lamiel z robustného hliníka s autentickým dreveným vzhľadom, krásnej farby konštrukcie a zatienenia bočných stien pomocou Loggia panelov v imitácii dreva získate očarujúcu oázu pokoja. 

Neviete ako sa správne starať o svoju pergolu, aby si zachovala svoje žiarivé farby a dlhú životnosť? Viac informácií nájdete v článku Čistiaca sada RENSON.

 

 

 

Mohlo by sa vám páčiť