RENSON - realizácie

Realizácia tienenia Renson
26. 3. 2021 RENSON
Majitelia vily v Bordeaux vo Francúzsku si užívajú ten najvyšší komfort bývania v exteriéri a interiéri s tienením značky RENSON.

V slnečnom Bordeaux zabezpečuje komfortné bývanie v exteriéri a interiéri ochrana pred slnkom od spoločnosti RENSON. Vďaka odborným znalostiam spoločnosti RENSON je tienenie  v tejto novostavbe vily dokonale zosúladené - jednotný vzhľad a dojem, predovšetkým však poskytujú obyvateľom v interiéri aj exteriéri najvyššie pohodlie.

Kontrolovaná vnútorná teplota

Vzhľadom na orientáciu tohto domu bola ochrana pred slnkom absolútne nevyhnutá. Už po troch mesiacoch bývania v novom dome si majitelia pochvalovali: "Aj napriek tomu, že naša obývacia izba smeruje priamo na juh, vďaka vhodnej ochrane pred slnečným žiarením je interiér dokonale chladný aj v tých najhorúcejších letných dňoch. Pergola na záhrade nám umožňuje vybrať si, či budeme čas tráviť vonku alebo doma podľa toho, ktoré prostredie je v tej ktorej dennej dobe najpríjemnejšie."

Spoločnosť RENSON na tento objekt inštalovala takmer každý prvok zo svojej ponuky ochrany pred slnečným žiarením. Na posuvnom rohovom okne je slnečná clona Panovista Max (so zipsom a bez akýchkoľvek masívnych profilov alebo vodiacich líšt v rohu), na oknách sú posuvné panely Loggia a pevné slnolamy Sunclips nad iným oknom. Napriek tomu, že sa tieto riešenia dizajnovo odlišujú, všetky zabezpečujú tienenie rovnako efektívne. Interiér tohto domu nikdy nebude prehriaty vďaka tomu, že všetky slnečné lúče sú odrazené skôr, ako sa dostanú ku sklu.  "Hlavnou výhodou je, že môžeme tieniace clony zatvárať a otvárať tak ako nám to vyhovuje a koľko svetla chceme v dome mať." 

Realizácie pergol RENSON

Pohodlné vonkajšie bývanie

To isté platí aj pre záhradu, ktorá je miestom, kde majitelia trávia značný podiel svojho času. "Keďže posledných pár rokov sme zažili množstvo neznesiteľných horúčav, pergola Camargue je pre nás niečo ako dar od bohov. Vďaka screenovým clonám a otáčivým lamelám na Loggia panel si môžerme regulovať svetlo a teplo aj počas dní najprudšieho slnka. Ďalšou výhodou je, že pergola Camargue ponúka spôsob, ako pohodlne žiť vonku aj na jar a na jeseň. Príjemný bonus navyše sú posuvné Loggia panely,ktoré poskytujú nielen potrebný tieň, ale zabezpečujú nám aj dostatok súkromia, keďže používame vírivku."

Realizácie pergol RENSON

Na tejto realizácii boli použité nasledovné výrobky RENSON:

  • bioklimatická pergola Camargue
  • posuvné Loggia panely
  • snolamy Sunclips
  • screenové rolety Fixscreen
  • panovista Max pre posuvné rohové okná.

Mohlo by sa vám páčiť