LINEO® LUCE - viac svetla pod pergolou

Pergola s priesvitnými lamelami zo skla
15. 3. 2021 Ing. Mária Semjonová - predajca pergol Štúdio tieniacej techniky K-system Bratislava
Bioklimatická pergola RENSON so sklenenými lamelami prepúšťa viac svetla ako iné

Výhodou pergol je, že v lete poskytujú príjemný tieň a v chladnom alebo daždivom počasí nám poskytnú praktický prístrešok. Vďaka masívnej konštrukcii a pevným lamelám odolávajú aj silnému vetru a akémukoľvek nepriaznivému počasiu. Je to výhoda v porovnaní s markízami, ktoré sú určené len na tienenie a pri silnom vetre, daždi alebo snehu musia byť stiahnuté aby sa nepoškodili. Nie vždy však naši zákazníci riešia problém iba s prehrievaním interiéru. Často sa stretávame s požiadavkou na bioklimatické pergoly pripojené na fasádu, ktoré nebudú uberať prirodzené denné svetlo prichádzajúce do interiéru.

Problém sa dá vyriešiť dvoma spôsobmi:

  • bioklimatická pergoly SKYE s možnosťou odsúvania strešných lamiel 
  • sklenené lamely LINEO® LUCE, ktoré umožnia prenikanie denného svetla aj pri zatvorených lamelách pergoly.

Tieto  priesvitné lamely sú vyrobené z vysoko kvalitného vrstvenného skla s matným povrchom. Prepúšťajú dostatok svetla a súčasne poskytujú tepelný komfort vďaka odrážaniu slnečných lúčov  Maximálny možný počet lamiel LINEO® LUCE pre jednu pergolu je 5. Môžu byť umiestnené vedľa seba alebo rozmiestnené pomedzi ďalšie lamely. Takto získvate okrem tienenia aj maximálny pôžitok z denného svetla pod pergolou. 

LINEO® LUCE - viac svetla pod pergolou     LINEO® LUCE - viac svetla pod pergolou     LINEO® LUCE - viac svetla pod pergolou

Výhody sklenených lamiel LINEO® LUCE

  • viac svetla a otvorenosť vďaka priesvitným skleneným lamelám
  • viac komfortu a luxusnej elegancie
  • výroba na mieru
  • dokonalá integrácia do lamelovej stechy
  • veľmi zaujímavý moderný dizajn.

Vyberte si jednu z rôznych presvitných lamiel LINEO® LUCE pre svoju pergolu Algarve, Camargue alebo Aero. Umožnia vám vytvoriť otvorenejší pocit.

 

 


 

 

 

 

Mohlo by sa vám páčiť